Als één van de lang bestaande winkels gelegen in het centrum van Halle, staat "Isis" al 30 jaar sterk.

Wij verschillen in de persoonlijke aanpak, - afstemming en exclusiviteit van onze juwelen.
Bij het ontdekken van uw stijl, het ideale moederdag geschenk of de ideale ring voor de stijlvolle vader, wordt u geholpen door Marijke Van den Broeck.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak kan elk aspect van uw aankoop zoveel meer zijn dan een reguliere transactie. Hoe uw juwelen onderhouden na aankoop? De betekenis achter de opaal in uw ring? Kleine modificaties? Voel u vooral vrij om vragen te stellen.
Wij zijn er om u te helpen!

Ons arrangement van producten strekt van handtassen en sjaals tot juwelen.
Wij bieden vaak nieuwe ontwerpers een kans of reizen naar internationale beurzen om te vernieuwen. Hierdoor verandert het aanbod vlug en zijn we altijd betrokken met de trends in het vak.

Iedereen kan bij ons terecht voor wat wils. De jonge student die op budget een speciaal juweel voor haarzelf wil aanschaffen of de trouwer die een uniek ontwerp wilt met gepersonaliseerde gravering. 

Met kleurrijke en opfleurende juwelen of verscheidene variaties in zilver of andere edelmetalen, willen wij het uitdrukken van de eigen persoon op de voorgrond zetten.
Wij werken met gekende ontwerpers maar ook met jong potentiël talent, zoals Ralf De Burchgrave, Lore Van Keer en Raf Speybrouck. Of internationale uitoefenaars van het beroep zoals : Ayala Bar, Héctor Boetto en Aines.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de winkel? Of uitgenodigd worden voor exclusieve evenementen? Vergeet dan zeker niet om de Facebook groep 'Isis Juwelier Halle' te liken!